Regulament

Regulament: Mafia-2-ro.com

NR 1. Conturile duble sunt strict interzise pe Mafia-2-ro.com Nu jucati cu IP diferit! Jucati-va doar de pe ip-ul de pe care ati facut contul pe joc, pentru nerespectarea acestui regulament se pedepseste la prima abatere cu: AVERTISMENT a 2-a abatere BAN 10 ZILE a 3-a abatere BAN PERMANENT!

NR 2.Interzis sa scrieti in mesaje private, sau pe mini chat adrese web de socializare: Facebook, Skype, Instagram, sau alte website-uri de socializare. Interzis sa cereti jucatorilor numarul de telefon, sau sa dati numarul de telefon, nerespectarea acestui regulament se pedepseste la prima abatere cu: BAN COMUNICARE 24 ore, a 2-a abatere BAN 5 zile, a 3-a abatere BAN PERMANENT!

NR 3.Injuraturile jignirile sau amenintarile cu privire la VIATA REALA nu sunt permise!!! restul discutiilor private despre joc si jucatori nu ne privesc. Mafia-2-ro.com este un joc bazat pe pura FICTIUNE! Pentru a putea juca acest joc toti utlizatorii trebuie sa inteleaga diferenta dintre acest joc cu mafia virtuala si realitate. Toate activitatile sau personajele din joc nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea, asemanarile sunt pur intamplatoare! In fictiune sau in realitate, trebuie sa-ti tratezi prietenii, familia, cunoscutii si chiar pe necunoscuti cu Respect! Pedeapsa la prima abatere: BAN COMUNICARE 24 ore, a 2-a abatere: BAN 5 Zile! a 3-a abatere: BAN COMUNICARE PERMANENT! sau BAN PERMANENT!

NR 4. Casatoriile virtuale pe jocul Mafia-2-ro.com intre persoane de acelasi sex, sunt interzise! pedeapsa la prima abatere: AVERTISMENT a 2-a abatere BAN PERMANENT!

NR 5.Reclamele la website-uri de orice gen sunt strict interzise! Interzis sa scrieti in mini chat sau in mesaje adrese web. Atentie!!! Nu incurajam reclamele pe jocuri mafia. Pedeapsa: BAN PERMANENT!

NR 6.Administratori jocului Proprietar si Admin-M2 nu sunt obligati sa raspunda la toate mesajele trimise de jucatori, mesaje private sau mini chat, pedeapsa: BAN COMUNICARE intre 1 - 24 ore.

NR 7.Membri din Brigada: Admin-M2 si Moderator sunt obligati sa aplice in joc toate regulamentele mentionate in acest regulament, doar ce scrie in regulament! Pentru nerespectarea acestui regulament Proprietarul jocului Mafia-2-ro.com isi rezerva dreptul de a BANA PERMANENT contul Membrilor din Brigada.

NR 8.Administratori jocului Proprietar si Admin-M2 nu sunt obligati sa modifice optiunile din joc la cererea jucatorilor, sau a unora dintre jucatori, pedeapsa la prima abatere: BAN COMUNICARE 5 ore a 2-a abatere BAN 3 Zile, a 3-a abatere BAN 10 Zile.

NR 9.Pentru nerespectarea Regulamentului, Membri din Brigada Mafia-2-ro.com iti poate Bana contul cu pedepsa: BAN COMUNICARE, BAN in zile de la 1 pana la 30 zile, sau BAN PERMANENT! Administratori jocului Mafia-2-ro.com Proprietar si Admin-M2 isi rezerva dreptul de a-ti BANA PERMANENT contul fara a fi nevoiti sa iti ofere explicatii, sau sa te anunte!

 
 

Logare

 
Utilizator

ParolăConectează-te la Facebook
 
Selectarea limbii:    Română    English    English    Nederlands    Français    Deutsch    Norsk    Svenska    Polski    Čeština    Español    Türkçe